Våre hytter

I samarbeid med Point Arkitekter har vi designet et utvalg av hytter i varierte størrelser som passer perfekt til omgivelsene. Vi har fokusert på store vindusflater som gir deg følelsen av å være en del av den fantastiske utsikten.

Krystall 60

Dette er en koselig liten hytte med mulighet for ekstra overnattingsplasser på hemsen.

Les mer

Krystall 95

Ønsker du deg en økonomisk, romslig og koselig hytte med mulighet for å ha med gode venner og familie på hytta, da bør du ta en titt på denne modellen.

Les mer

Krystall 100

En av våre mest populære og økonomiske hyttemodeller med tanke på størrelse og innhold.

Les mer

Krystall 130

En romslig hyttemodell som har en egen fløy for å bevare roen på hytta selv når det er mange samlet i hytta. Sidebygningen er perfekt når flere generasjoner skal feriere sammen, hvor man har besteforeldre eller ungdom som ønsker å trekke seg litt tilbake i sin egne lille hule.

Les mer

Onyx 125

En av våre største hyttemodeller med romslig loftetasje, noe som er en fordel når mange ferierer på hytta samtidig.

Les mer

Diamant 95

Dette er en meget arealeffektiv hytte, som er designet slik at man enkelt kan bygge på en seksjon til på et senere tidspunkt. Som på alle våre modeller er det store vindusflater som gir et godt lys og utiktsbilde. Her er det også større og vertikale vinduer på soverommet.

Les mer

Meld din interesse

Høres Søtelifjell Hyttegrend ut som et sted hvor du kan trives? Med kort vei fra Oslo og Drammen, tett på norsk, vernet natur er forholdene lagt til rette for mange fine øyeblikk.

Kontakt oss

Ring eller send oss en epost, uansett hva du lurer på. Vi svarer så raskt det lar seg gjøre!

Bernt

Bernt Eriksen

Prosjektutvikler

+47 900 81 266

bernt@diabas.no